Начало > Основни ястия > Качамак с прошуто и маслини

Качамак с прошуто и маслини

Качамак с прошуто и маслини|escape
15
x4
1
15
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тенджера се изсипват 8 чаши вода, добавят се бульона и вегетата.

  2. Когато водата започне да завира, се слага царевичния грис. Бърка се докато се сгъсти. Налива се зехтина и се разбърква отново. 

  3. Прошутото се запича на тиган. Оставя се да изстине и се начупва. 

  4. Качамака се поръсва и се сервира.

  5. За тези които постят, може да се гарнира с маслини.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?