Начало > Основни ястия > Глазирани пилешки бутчета

Глазирани пилешки бутчета

Глазирани пилешки бутчета|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. В тиган със загрято олио се добавят пилешките бутчета и лукът. Поръсва се с пипера и се готви 5-8 минути, като периодично се разбърква.

  2. В купа се изсипва газираната вода, добавят се лютите чушки и соевият сос.

  3. Сместа се добавя към бутчетата и се готви още 15 минути, като отново се разбърква.

  4. Температурата се намалява и се вари 5 до 10 минути, като се разбърква често, докато пилешките  бутчета станат напълно "остъклени" и малко количество от глазурата остане в тигана.

  5. Бутчетата се сервират горещи, поръсени с малко зелен лук.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?