Начало > Основни ястия > Бургер с телешко кюфте и авокадо салца

Бургер с телешко кюфте и авокадо салца

Бургер с телешко кюфте и авокадо салца
80
x2
1
80
минути
x2
порции
1
сложност
Видео

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пригответе каймата. В купа сложете каймата и добавете всички останали продукти. Може да промените леко количеството подправки според вкуса ви. Объркайте много добре, покрийте с фолио за свежо съхранение и оставете за 1 час, за да се овкуси каймата.

  2. Направете салцата. За салцата намачкайте авокадото с вилица. Добавете ситно нарязаните лук, халапеньо, чесън и кориандър. Овкусете със сол и сок от лайм.

  3. Срежете питката на две и запечете за около минута

  4. Сложете лист зелена салата отгоре

  5. Няколко парченца чипс

  6. Подсилете лютивината с няколко резенчета халапеньо

  7. Добавете кюфтето, печено за около минута и половина от едната страна и минута от другата.

  8. Сложете резен домат отгоре

  9. Завършете с няколко лъжици авокадо салца

  10. Покрийте с горната част на питката

Стоян Георгиев

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?