Начало > Основни ястия > Царевичен тарт с пасирана пушена сьомга

Царевичен тарт с пасирана пушена сьомга

Царевичен тарт с пасирана пушена сьомга|escape
40
x2
1
40
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От царевичното брашно, солта и малко хладка вода се омесва меко тесто. Разделя се на 2 части.

  2. Питките се разточват на тънък пласт. Поставят се в леко намазнена форма за тарт.

  3. В предварително загрята фурна, ароматната питка се опича на 200 С до зачервяване.

  4. Пушената сьомга се пасира.

  5. Топлата питка се намазва със сьомгата, поръсва се с пармезан и се украсява с рукола.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?