Начало > Основни ястия > Руло от свинско месо с праз

Руло от свинско месо с праз

Руло от свинско месо с праз|escape
70
x5
1
70
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото трябва да е цяло парче, което с помощта на нож се оформя (разгръща) като блат, който ще се навие като руло.

  2. Праза се нарязва на ситно и се задушава в олиото, поръсва се с черен пипер и малко сол.

  3. Плънката се слага върху месото и се навива на руло. За да не се разпадне рулото, се завързва с конец.

  4. Така приготвеното руло се слага в тенджера, залива се със зелевата чорба и се вари до готовност.

  5. Това ястие може да се приготви в тенджера под налягане за около 30-40 минути, в зависимост от големината на месото.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?