Начало > Основни ястия > Пълнен свински врат

Пълнен свински врат

Пълнен свински врат|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сливите се накисват в брендито за половин час. Нарязват се много фино.

  2. Лука се запържва в загрято олио. Прибавят се останалите продукти за пълнежа (всичко без месото, солта и пипера) и се запържват. Оставят се да изстинат и се смесват със сливите.

  3. Фурната се загрява на 220 С.

  4. Месото се начуква добре, слага се на дъска за рязане. Плънката се разпределя добре, поръсва се със сол и пипер и се навива на руло. Захваща се добре с шишчета.

  5. Пече се за 30 минути, след това фурната се намалява на 160 С и се пече за още 90 минути. Месото се оставя да почине за 15-20 минути и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?