Начало > Супи > Чеснова супа с крутони

Чеснова супа с крутони

Чеснова супа с крутони|escape
70
x6
2
70
минути
x6
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Чесънът се пасира с машинка за почистване и пасиране на чесън.

  2. В подходяща тенджера се загряват зехтинът, маслото и лукът. Оставя се за 20 минути на среден огън, като се разбърква.

  3. Добавя се брашното и се разбърква добре. Изсипват се бульонът, оцетът и литър вода. Изчаква се да заври и се оставя на бавен огън за 30 минути.

  4. Добавят се жълтъците, разбърква се и се сваля от огъня.

  5. Добавят се крутоните и по желание се гарнира с копър.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?