Начало > Основни ястия > Бяла риба с бяло вино в бекон

Бяла риба с бяло вино в бекон

Бяла риба с бяло вино в бекон|escape
50
x2
2
50
минути
x2
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Рибата се нарязва на широки парчета.

  2. Посолява се със сол и черен пипер, всяко парче се завива в бекон и се забожда с клечка за зъби.

  3. В подходяща тава се загрява олиото. Чесънът се запържва леко, прибавят се ролцата.

  4. Налива се виното, поръсва се с магданоз и се пече във фурната на 250 ºС около 30 минути.

  5. Сервира се с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?