Начало > Супи > Зеленчукова крем супа с пармезанови крутони

Зеленчукова крем супа с пармезанови крутони

Зеленчукова крем супа с пармезанови крутони|escape
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в зехтина за кратко.

  2. Морковите, картофите, тиквичката и целината се обелват и се нарязват на кубчета.

  3. Броколито се накъсва на малки розички.

  4. Зеленчуците се слагат при чесъна и лука, разбъркват се и се налива гореща вода, колкото да ги покрие.

  5. Овкусява се с мащерката, сол и пипер на вкус.

  6. Оставя се да ври на умерен огън, до омекване на зеленчуците.

  7. След това се пасират и се сипва горещото мляко.

  8. Супата се връща на котлона за още 5 минути.

  9. Крутоните се приготвят, като се нарежат на кубчета 2 филийки хляб (черен или бял) и се запържат в тиган, където предварително сте разтопили 10 г краве масло с 20 г сирене пармезан.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?