Начало > Основни ястия > Запечена паста с наденица

Запечена паста с наденица

Запечена паста с наденица|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Наденицата се нарязва на парчета. Използва се от овкусената с подправки, за суджук.

  2. В солена вода се сварява паста с вид по желание.

  3. В зехтин се изпържва наденицата. Изважда се в отделна чиния. Ако наденицата е пуснала много мазнина, една част от нея се отстранява и в същия тиган се изпържват нарязаните лук и чесън. Прибавят се доматеното пюре и кетчупа и се оставя няколко минути да се готви. Посолява се на вкус.

  4. Наденицата и сварената паста се връщат и се разбърква за да се смесят добре.

  5. Изсипва се в съд за печене, залива се със смес от яйца и прясно мляко. Настъргва се кашкавал и се запича за около 15 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?