Начало > Основни ястия > Телешки джолан със зеленчуци

Телешки джолан със зеленчуци

Телешки джолан със зеленчуци|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Телешкия джолан се сварява в тенджера под налягане. Изважда се и се нарязва на порции.

  2. Сваряват се обелените и нарязани на кубчета картофи. Намачкват се и се добавя маслото.

  3. Запържват се нарязаните на кръгчета праз и моркови, добавя се телешкия джолан и малко от бульона. Подправя се със сол, черен пипер, лимонов сок и ситно нарязан магданоз.

  4. Прави се канапе от картофите и месото и зеленчуците се слагат отгоре.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?