Начало > Предястия > Тапенада

Тапенада

Тапенада|escape
15
x6
1
15
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маслините леко се изплакват със студена вода. Нарязват се, както и филенцата аншоа.

  2. Всички съставки се слагат в кухненски робот или блендер. Разбива се, като междувременно се спира, за да се обере сместа от стените на купата.

  3. Трябва да се получи гъста паста. Може да се наложи да се добави още малко зехтин.

  4. Прехвърля се в купа за сервиране и се поднася с препечени филийки или малки франзелки.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?