Начало > Основни ястия > Свинско с бекон и кисели краставички

Свинско с бекон и кисели краставички

Свинско с бекон и кисели краставички|escape
50
x2
1
50
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пържолите се начукват. Намазват се с малко червено вино и се поръсвар със сухите подправки: черен пипер и чесън на прах.

  2. Краставичките се нарязват на тънки ивици.

  3. Върху пържолата в средата се поставя лист бекон и отгоре няколко ивици кисели краставички и се завива на руло. Закрепва се с клечка за зъби при необходимост. Така се оформят и останалите пържолки.

  4. Ако са големи рулата, могат да се разделят на две.

  5. В тенджера с малко зехтин ролцата се запържват леко от всички страни. Изваждат се и се подреждат в тавичка за печене. Отгоре се поръсват с нарязани чушки.

  6. Покриват се с алуминиево фолио и се поставят в загрята фурна. Пекат се около 15-20 минути.

  7. При поднасяне се гарнират с пресен домат и босилек.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?