Начало > Основни ястия > Свински късчета с чушки

Свински късчета с чушки

Свински късчета с чушки|escape
390
x2
1
390
минути
x2
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и се смесва със соевия сос. Оставя се да престои 4-6 часа. 

  2. Чушките се почистват и нарязват.

  3. Месото се отцежда от соевия сос и се поставя в нагорещен с масло тиган. 

  4. Добавят се чушките и сол на вкус, разбърква се. 

  5. Добавя се вода до средата на тигана и се задушава до пълното омекване на месото и чушките. 

  6. Ястието се сервира горещо.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?