Начало > Основни ястия > Свински котлети с алабаш

Свински котлети с алабаш

Свински котлети с алабаш|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Алабаша се обелва и измива. Главите се срязват на половина и после на резени.

  2. Лука се обелва и нарязва на ситно.

  3. Сгорещява се масло и бекона се запържва, след това се слага лука и накрая алабаша.

  4. Сипват се сметаната, червения пипер, солта и черен пипер. Оставя се да покъкри за 10-12 минути.

  5. Месото се подправят с черен пипер и се изпичат на скара по 6-8 минути от всяка страна.

  6. Котлетите се сервират със сместа с алабаша и с варени картофи.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?