Начало > Основни ястия > Суфле с карфиол и копър

Суфле с карфиол и копър

Суфле с карфиол и копър|escape
45
x6
1
45
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Карфиола се накъсва на розички и се сварява за 5-6 мин в подсолена вода. Нарежда се в тавичка.

  2. Брашното се запържва и се разрежда с водата от сварения карфиол, докато се получи не много гъст сос. Дръпва се за малко от котлона да се охлади и се добавят жълтъците и копъра. Белтъците се разбиват на гъст сняг, сипват се и леко се разбърква, докато стане еднородна маса. Карфиола се залива с получената смес.

  3. Пече се докато се получи розова коричка.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?