Начало > Салати > Салата Панцанела (Италия)

Салата Панцанела (Италия)

Салата Панцанела (Италия)|escape
120
x3
1
120
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Хлебче чабата или друг вид шуплест хляб се нарязва по дължина. Запича се в тостер или на грил.

  2. Доматите и краставиците се нарязват на кубчета, а чушките и червения лук на кръгчета.

  3. В купичка се приготвя дресинга от зехтин, лимонов сок, сол и стрит на ситно босилек. Ако има пресен, трябва да се нареже на ситно и намачка много добре.

  4. В купа се смесват зеленчуците, добавят се маслините, начупва се хляба на по-големи парчета и се залива с дресинга, точно преди сервиране. Разбърква се добре.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?