Начало > Основни ястия > Руло от кайма с гъби и картофи

Руло от кайма с гъби и картофи

Руло от кайма с гъби и картофи|escape
45
x6
1
45
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Каймата се омесва хубаво със сол, черен пипер и кимион, като от време на време се добавя по малко вода, около 3-4 с.л. Към омесената кайма се добавят нарязаните на ситно гъби и изчистените от костилките маслини, като маслините се оставят цели.

  2. Каймата се завива на стегнато руло във фолио и и се оставя в хладилника да преседи няколко часа.

  3. Картофите се сваряват леко, без да се белят. След това се нарязват на едри парчета. Смесват се 2 с.л. олио с вегетата, картофите се овалват и се слагат да се пекат във фурната.

  4. Рулото се изважда от фолиото и се пържи в 2 с.л. средно горещо олио. Обръща се често, за да се опържи месото отвътре.

  5. Сервира се с опечените картофи.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?