Начало > Основни ястия > Риба тон с паста

Риба тон с паста

Риба тон с паста|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Мерките на сиренето и чипса са в чаени чаши, тъй като се има предвид съответно в настъргано и натрошено състояние. Ястието може да се приготви с всякаква паста.

  2. Подсолена вода се слага да заври. Спагетите се готвят според указанията, но се оставят алангле (ал денте). Водата се отцежда.

  3. Фурната се загрява на 220 С.

  4. В голям съд се смесват спагетите, лука, 1 чаша сирене чедър, граха, рибата и бульона. Разбъркват се и се прехвърлят в тава за печене. Слага се натрошения чипс. Поръсва се с останалото сирене.

  5. Пече се за 15-20 мин в загрята фурна, или докато се запече сиренето.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?