Начало > Десерти > Плодов сладкиш

Плодов сладкиш

Плодов сладкиш|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ябълките и крушите се нарязват на тънки филийки, а сливите се разполовяват. Нареждат се в тава, в която е разтопено маслото и се запичат.

  2. Яйцата се разбиват със захарта с миксер, прибавят се разтопения маргарин и брашното, смесено с бакпулвера.

  3. Тестото се изсипва върху изстиналите плодове и се изпича в умерена фурна.

  4. Изстиналия сладкиш се обръща върху чиния за торта.

  5. Гарнира се с разбита сметана.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?