Начало > Основни ястия > Пилешко с яйчен сос

Пилешко с яйчен сос

Пилешко с яйчен сос|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на хапки, поръсва се със сол и черен пипер.

  2. Маслото се разтапя в олиото и ситно нарязания чесън се запържва леко. Добавя се пилешкото месо и леко се разбърква, докато си промени цвета.

  3. Прибавят се ситно нарязания магданоз и гъбите. Изсипва се виното и се изчаква да се изпари алкохола. Ястието се оставя за 10 минути да поври.

  4. Яйцата се разбиват заедно със сока от лимона и ястието се застройва. 

  5. Поднася се поръсено с магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?