Месото се поръсва със сол и пипер. Гъбите се измиват и се подсушават. Брашното се овкусява с малко сол и пипер и месото се овалва в него.
Зехтина се загрява на средна температура и месото се сотира, докато покафенее. Обработва се за 3 минути само от едната страна.
Добавя се чесъна. Месото се обръща от другата страна и нарязаните гъби се слагат върху него. Пърженето продължава, като тигана се разклаща. Готви се за около 3 минути, след това се слагат оцета, бульона, дафинивия лист и мащерката.
Съда се покрива и се оставя да къкри за около 10 минути, като се разбърква периодично.
Месото се изважда в загрято плато за сервиране и се покрива с фолио. Оставя се настрана.
Соса продължава да се вари непокрит, за още 7 минути на средна степен. Смесва се с маслото и дафинивия лист се изважда.