Начало > Основни ястия > Пилешки бутчета с кетчуп

Пилешки бутчета с кетчуп

Пилешки бутчета с кетчуп
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилешките бутчета се измиват. Подреждат се в тава с кожата нагоре.

  2. В купа се смесват соевият сос, кетчупът, чесънът на прах и кленовият сироп.

  3. Пилешките бутчета се намазват обилно със сместа и се изпечат на 180 ºС, докато месото е готово, а кожата - златиста.

  4. Бутчетата се сервират с гарнитура от пресни или задушени зеленчуци, картофи или ориз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?