Начало > Супи > Пилешки бульон с кардамон

Пилешки бульон с кардамон

Пилешки бульон с кардамон
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тенджера с вода се слага да заври пилешкото месо заедно със солта.

  2. Добавят се нарязаните на едро зеленчуци, чесънът, дафиновият лист, черният пипер на зърна и зърната кардамон.

  3. Може да се добави чили или лют червен пипер.

  4. Докато бульонът ври, с помощта на решетъчна лъжица или черпак се маха пяната.

  5. Прецедеът се използва за основата на различни супи, ястия и сосове.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?