Начало > Основни ястия > Пилешка яхния с лук и домати

Пилешка яхния с лук и домати

Пилешка яхния с лук и домати|escape
30
x5
1
30
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилето се нарязва и се слага в тиган. Запържва се леко, след това се добавя олиото и се запържва още малко.

  2. Прибавя се нарязания лук и се задушава за още 2-3 минути. Добавя се брашното и се оставя още 2 минути.

  3. Слагат се доматеното пюре и доматите, и се оставя отново за още 2 минути. Добавят се водата и солта.

  4. Захлупва се с капака и се готви, докато пилето омекне, около 20 минути.

  5. Преди да се сервира, се поръсва с кимион и черен пипер.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?