Начало > Основни ястия > Пиле Тика Масала (Индия)

Пиле Тика Масала (Индия)

Пиле Тика Масала (Индия)|escape
70
x8
1
70
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Олиото и маслото се загряват в голяма касерола върху котлона. Добавят се лука и щипка сол. Готви се 15-20 минути, до пълното омекване на лука.

  2. Добавят се къри пастата и чушките, готви се 5 минути.

  3. Прибавя се пилето и соса се разбърква хубаво. Готви се 2 минути, след това се слагат доматите (консерва), доматеното пюре и 200 мл вода. Покрива се и се оставя да къкри 15 минути, като се разбърква от време на време.

  4. Маха се капака и се добавят чътнито от манго, сметаната и млякото. Подправя се и се разбърква.

  5. Сервира се поръсено с пресен кориандър, с басмати или наан.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?