Начало > Основни ястия > Пиле по тайландски в маруля

Пиле по тайландски в маруля

Пиле по тайландски в маруля|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Олиото се загрява в уок тиган и се сотират нарязаното на лентички пиле, заедно с чушките и гъбите, нарязани на ситно, пресованите чесън и джинджифил. Подправят се със сол и пипер.

  2. Изчаква се пилето да стане полу-готово и тогава се добавят кърито и лимонената трева и се готви още няколко минути.

  3. След като пилето е напълно готово, се добавят зеления лук и рендосаните моркови и се разбърква добре.

  4. Ястието се сервира в предварително измити и почистени листа от маруля.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?