Начало > Предястия > Печени пресни картофи с розмарин и масло

Печени пресни картофи с розмарин и масло

Печени пресни картофи с розмарин и масло|escape
65
x4
1
65
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват много добре, без да се белят. 

  2. Срязват се (без да се режат изцяло) на кръгчета, между които се поръсва с ригана.

  3. Поставят се в тавичка. 

  4. Разтопеното масло се смесва с олиото и солта, и картофите се поливат.

  5. Добавя се около 1 ч.ч. вода и се поставят в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, за около 45-50 минути. 

  6. Изваждат се и се сервират. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?