Начало > Вегетариански и веган > Печени ароматни зеленчуци

Печени ароматни зеленчуци

Печени ароматни зеленчуци|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява предварително на 245 С.

  2. В голяма купа  се смесват нарязаните тиква (малка, тип цигулка), червени камби, червен лук, сладки и обикновени картофи.

  3. В малка купа се разбъркват прясната мащерка и розмарин, зехтина, оцета, солта и пипера. Прибавят се към зеленчуците и се разбъркват.

  4. Цялата смес се разпределя в тава. Пече се 35-20 минути, в зависимост от фурната, като се разбърква периодично.

Още Вегетариански и веган

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?