Начало > Основни ястия > Панирана треска

Панирана треска

Панирана треска|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 к.л. сол
  • 100 мл олио
  • 1 ч.ч. бира
  • 2 бр. яйца
  • 1 ч.л. зеленчукова подправка сушена
  • 4 щипка черен пипер млян
  • 2 с.л. брашно тип 500
  • 4 бр. треска филе

Начин на приготвяне

  1. Рибните филета се измиват и подсушават. Поръсват се със сол и черен пипер.

  2. За панировката се разбиват яйцата и се добавят зеленчуковата подправка и брашното. Разбърква се и се разрежда с бирата.

  3. Филетата се потопяват първо в брашно, а след това в панировката.

  4. Пържат се с горещо олио. Изцеждат се върху кухненска хартия и се поднасят с пържени картофи или салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?