Начало > Основни ястия > Наденица с лук и бира

Наденица с лук и бира

Наденица с лук и бира|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Надениците се надупчват с вилица и се слагат в дълбок тиган, като се налива малко вода.

  2. Тиганът се захлупва и се нагрява, докато водата започне леко да ври. От време на време надениците се обръщат, докато водата изври.

  3. Добавя се олиото и се пържат на умерена температура без капак, докато станат златистокафяви.

  4. Лукът се нарязва и се добавя в тигана. Пържи се, докато започне да става златист, след което се добавя бирата.

  5. Оставя се на слаб огън, докато бирата изври.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?