Начало > Десерти > Мус от бял шоколад с малини

Мус от бял шоколад с малини

Мус от бял шоколад с малини|escape
30
x1
1
30
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Жълтъците и захарта се разбъркват с тел и се поставят върху тенджера с вряща вода на котлона. Бърка се непрекъснато, докато жълтъците започнат да се сгъстяват.

  2. Добавя се начупеният на парченца бял шоколад и се разбърква до разтопяването му, като се внимава да не останат буци или парчета, а кремът да стане хомогенен.

  3. Оставя се да се охлади. Добре охладената сметана се разбива на пухкав крем и внимателно се смесва и разбърква с шоколадовата основа.

  4. Мусът се изсипва в купички и се оставя на студено в хладилника да стегне.

  5. Гарнира се с малините и листенца прясна мента.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?