Начало > Десерти > Мокър сладкиш

Мокър сладкиш

Мокър сладкиш|escape
40
x8
1
40
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата и захарта се разбиват, докато станат на пяна. След това се добавят разтопеното масло, какаото, млякото и ванилията.

  2. Оставя се настрана 1 ч.ч. от сместа, която ще се използва на по-късен етап.

  3. В останалата част от сместа се добавят брашното и бакпулвера.

  4. Фурната се загрява на 180 градуса. Намаслява се тава за печене и сместа се изсипва вътре.

  5. Пече се за 25-30 минути.

  6. Докато сладкишът е още топъл, се залива с оставената настрана 1 ч.ч. какаова смес.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?