Начало > Основни ястия > Мисо телешки стек

Мисо телешки стек

Мисо телешки стек|escape
50
x4
2
50
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купичка се смесват мисото, горчицата, джинджифила, 1 ч.л. сол, чесъна и 2 с.л. олио. Бърка се докато се получи плътна и гъста паста.

  2. Месото се намазва от двете страни с пастата и се увива във фолио. Оставя се да се маринова за поне 30 минути.

  3. Преградата се поставя в горната половина на фурната, която се загрява до 230 градуса.

  4. Плитка тава се намазва с олио, телешкото се изважда от фолиото, овкусява се със сол и черен пипер и се поставя в нея. Пече се 12 минути, като се обръща веднъж.

  5. Стека се нарязва и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?