Начало > Основни ястия > Лучник със свинско месо

Лучник със свинско месо

Лучник със свинско месо|escape
40
x8
1
40
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на ситни кубчета и се слага да се запържи с малко водичка.

  2. Лука се нарязва на ситно и след като месото почти стане готово, се слага лука да поомекне.

  3. После се добавят доматите, чубрицата, черния пипер и солта. Готви се до пълно сваряване на сместа.

  4. Тестото се разделя на две части. Едната част се разточва и се слага в намазнена тавичка. Сместа се изсипва върху тестото и се разстила. Затваря се с втората част и се намазва с яйцето.

  5. Слага се във фурната и се пече до готовност на тестото.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?