Начало > Тестени > Хляб с тиква

Хляб с тиква

Хляб с тиква|escape
80
x10
1
80
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа се смесват пюрето от тиква, олиото, захарта и яйцата. Смесват се отделно сухите съставки – брашно, сода за хляб, бакпулвер, сол, канела, индийско орехче и карамфил. 

  2. По малко се добавят от сухите съставки към тиквената смес, докато не се получи гладко тесто.

  3. Тестото се разделя в няколко отделни правоъгълни форми за печене, предварително намазани с масло.

  4. Пече се до готовност в предварително загрята фурна на 175 C за 45 мин. до час.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?