Начало > Супи > Гъбена супа с фиде

Гъбена супа с фиде

Гъбена супа с фиде|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ситно нарязания лук се задушава със солта в олиото.

  2. Добавят се брашното и червения пипер. Разбърква се и се сипват обелените домати.

  3. Налива се гореща вода, около 1.5 л.

  4. Прибавят се нарязаните на тънко гъби.

  5. След 15 минути котлона се изключва и се добавят фидето и мащерката.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?