Начало > Основни ястия > Говеждо с червено вино

Говеждо с червено вино

Говеждо с червено вино|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на 5-6 см кубчета. Лука се обелва. 

  2. Маслото се сгорещява и месото се запържва от всички страни.

  3. Добавят се лука, чесъна, дафиновия лист и мащерката, подправя се със сол и пипер. Пържи се 1-2 минути.

  4. Месото се поръсва с брашното и се сипва червеното вино, като се бърка непрекъснато. Месото трябва да е покрито с виното.

  5. Захлупва се и се задушава за 90 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?