Начало > Основни ястия > Голяма сарма с наденица

Голяма сарма с наденица

Голяма сарма с наденица|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука се нарязва на едро и се запържва. Добавят се пипера и джоджена.

  2. Слагат се 4 листа от зелето на дъното на съд, отгоре се слага бекон, нарязан на филийки, 2 листа зеле, подправения лук, 2 листа зеле и наденицата.

  3. Сармата се завива стегнато, завива се с 2 листа кисело зеле и се слага да се пече. Когато е готова, допълнителните листа зеле може да се махнат и да се запече отгоре.

  4. Оставя се за изстине и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?