Начало > Основни ястия > Глазирани пилешки крилца

Глазирани пилешки крилца

Глазирани пилешки крилца|escape
45
x2
1
45
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тиган със загрято олио се добавят пилешките крилца и лукът. Поръсва се с пипера и се готви 5-8 минути, като периодично се разбърква.

  2. В купа се излива газираната вода, добавят се лютите чушки и соевият сос.

  3. Сосът се добавя към крилцата и се готви 15 минути, като отново се разбърква.

  4. Намалява се температурата и се вари 5 до 10 минути, като се разбърква често, докато пилешките крилца са напълно "остъклени" и малко количество от глазурата остане в тигана.

  5. В чиния се поставят листата зелена салата и върху тях се разпределят крилцата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?