Начало > Основни ястия > Глазирани пилешки крилца със сусам

Глазирани пилешки крилца със сусам

Глазирани пилешки крилца със сусам|escape
35
x3
1
35
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тиган със загрято олио се добавят пилешките крилца и се поръсват с пипера. Готви се 5-8 минути, като периодично се разбърква.

  2. В купа се изливат газираната вода и соевият сос. Добавя се към крилцата и се готви още 15 минути, като отново се разбърква.

  3. Температурата се намалява, добавя се сусамът и се вари 5 до 10 минути, като се разбърква често, докато пилешките крилца са напълно "остъклени" и малко количество от глазурата остане в тигана.

  4. Сервират се горещи.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?