Начало > Основни ястия > Филе от треска с подправки

Филе от треска с подправки

Филе от треска с подправки|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 4 бр. треска филе
  • 3 с.л. зехтин
  • 1/4 гл. лук червен
  • 1 ч.ч. домати чери
  • 1/4 ч.ч. маслини без костилка
  • 1 ч.л. босилек
  • 1 ч.л. мащерка
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер млян

Начин на приготвяне

  1. Рибата се изплаква и се подсушава с кърпа. Овкусява се със солта и черния пипер.

  2. В голям тиган се нагряват на средна температура 3 с.л. зехтин. Рибата се слага и се изпържва. Добавя се лука.

  3. Пържи се за около 5 минути, като се обръща веднъж. Добавят се нарязаните на половинки чери домати, маслините, босилека и мащерката.

  4. Котлона се намалява и готвенето продължава около 8-10 минути.

  5. Ястието се сервира топло.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?