Начало > Десерти > Домашни шоколадови бонбони

Домашни шоколадови бонбони

Домашни шоколадови бонбони
50
x3
1
50
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Млякото се сварява със захарта и маслото. Прибавя се предварително размитото в малко хладка вода какао.

  2. Вари се при непрекъснато бъркане, докато се сгъсти така, че капка, капната в чаша със студена вода, се запази цяла.

  3. Прибавят се орехите и сместа се изсипва в тенекиен съд с широко дъно, намазан предварително.

  4. Когато леко се охлади, се нарязва на кубчета.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?