Начало > Тестени > Домашни кроасани с вишни

Домашни кроасани с вишни

Домашни кроасани с вишни|escape
30
x8
1
30
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От бутер тестото се изрязват малки квадратчета. Краищата им се издърпват по диагонал.

  2. В средата се поставят малко от вишните (предварително отцедени и почистени от костилките). Завиват се на рулца.

  3. Подреждат се в тава върху хартия за печене, като ъгълчетата с които за завити кроасаните, да останат отдолу. Намазват се с яйчен белтък.

  4. Пекат се на долен реотан 25-30 минути.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?