Начало > Десерти > Домашни бонбони "Рафаело"

Домашни бонбони "Рафаело"

Домашни бонбони
40
x1
2
40
минути
x1
порции
2
сложност

Начин на приготвяне

  1. В дълбок съд с незалепващо покритие се изсипва кондензираното мляко, към него се добавят маслото, захарта и ванилията и всичко се слага на котлона.

  2. След като сместа заври, към нея се добавят кокосовите стърготини. Бърка се непрекъснато на слаб огън, докато сместа се сгъсти и заприлича на кокосово тесто.

  3. След като кокосовата смес се сгъсти, се маха от котлона и се оставя да изстине.

  4. От изстиналата смес с ръце се оформят кръгли бонбони, като в центъра на всяко едно топче се слага по един бадем.

  5. Овалват се в кокосови стърготини.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?