Начало > Предястия > Чабата с пушена шунка и домати

Чабата с пушена шунка и домати

Чабата с пушена шунка и домати|escape
120
x1
1
120
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Чабатата се разрязва от едната страна по дължина.

  2. Марулевите листа се измиват добре. Използват се по 2-3 листа за една порция, като е добре да излизат от хлебчето.

  3. Доматите се измиват и нарязват на кръгли парчета.

  4. Продуктите се нареждат в чабата и преди сандвича да се затвори, се полива с дресинга.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?