Измитите и подсушени пилешки гърди се поставят между два пласта прозрачно фолио и месото се начуква, за да стане тънко.
Овкусява се със сол и черен пипер.
Пълнежа се приготвя, като нарязаните пушени гърди се запържат в олиото. Добавят се едро нарязания лук и морковите, нарязани на тънки ленти, и се пържат докато се карамелизират.
Слага пилешкото месо и в единия край се нареждат листата от спанак, салвията, сипва се от плънката и се завива на стегнато руло.
Котлетите се потапят последователно в брашно, яйце, брашно, смесено с кокосови стърготини, пак яйце и се слагат да се пържат в горещо олио.
След като се запържат леко от всички страни, котлона се намалява и се пържат на по-бавен огън, за да се сготви месото и отвътре.