Начало > Основни ястия > Агнешко с картофи и моркови

Агнешко с картофи и моркови

Агнешко с картофи и моркови|escape
90
x5
1
90
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В намаслен гювеч се слагат порциите месо, предварително овкусени със сол и пипер. Налива се 1 чаша вода и се пече 1.5 часа. 

  2. Добавят се обелените, посолени, цели картофки, нарязаните на едро моркови, пресния лук и дивисила.

  3. Долива се още малко вода и се поръсва с олио.

  4. Пече се още около 30 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?