Начало > Основни ястия > Свинско със зелен фасул

Свинско със зелен фасул

Свинско със зелен фасул |escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Свинското месо се нарязва на кубчета.

  2. Овкусява с черен пипер и се запържва с малко зехтин в касерола с капак или дълбок тиган уок.

  3. След десетина минути месото се изважда и в същата мазнина се запържват наситнения лук и пресования чесън.

  4. Месото се връща обратно, добавят се лютеницата и лъжица брашно. Разбърква се добре и се налива малко вода.

  5. Зеленият фасул се почиства от връхчетата, по-големите чушки се срязват на две и се добавят в касеролата.

  6. Оставете ястието да се задушава на ниска температура около 20-25 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?