Начало > Основни ястия > Пиле с ориз върху канапе от зелена салата

Пиле с ориз върху канапе от зелена салата

Пиле с ориз върху канапе от зелена салата|escape
35
x1
1
35
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ориза се сварява добре. Лука се нарязва на ситно, пилешкото филе на жулиени. 

  2. Лука и пилето се запържват до получаването на златист свят и се задушават в бяло вино. 

  3. Прибавя се вече сварения ориз и се овкусява със солта, белия пипер и кимиона, след което се разбърква добре. 

  4. Сервира се върху канапе от накъсана зелена салата и се поръсва с къри.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?